Защо създадохме
Web Academy?

Web Academy е проект на Фондация “От любов към България”, финансиран от BGO Software, създаден като естествено продължение на нашето желание да развиваме ИТ индустрията в България. Нашата идея е да спомогнем в изграждането на актуална среда, която да предостави шанс на хора от всякакви възрасти и професии, да получат необходимото обучение, знания и умения, за да могат да се включат в най-бързо развиващата се индустрия в България.

Каква квалификация ще придобиеш?

Широкомащабната ни инициатива цели да позволи на тези, които се интересуват от ИТ сектора да се квалифицират и преквалифицират като компютърни специалисти с различна насоченост. Идеалната ни цел е да направим възможно за хората да се развият като ИТ специалисти и да достигнат и осъществят професионалните си стремежи, без да се налага да напускат родните си места.

Партньори и Клиенти

Как смятаме да променим България?

Да си конкурентноспособен в бързо развиващата се ИТ индустрия е от изключителна важност. Затова едно от нещата, които наистина ни изстрелват напред по стълбата на успеха е фактът, че съумяваме да съчетаем целенасочени бизнес идеи с теория и практика по най-ефикасния, и резултатен начин. 

Вярваме, че нашите уеб академии ще трансформират градовете в среди с повече работни места в най-добре платената индустрия и ще ги превърнат в дестинации, които са атрактивни за най-различни инвестиции. Това е нашето желание, защото всяка една населена област се нуждае от прогресивно мислене и иновативни подходи, които водят до положителна промяна и по-добро бъдеще. Преобразуването на градовете в ИТ центрове ще осигури повече професионални възможности за хората и ще подобри цялостната инфраструктура.

Крайният резултат е този, който ще докаже, че нашата целенасоченост, решителност и най-вече продуктивност са подпомогнали за трансформацията и израстването на индивидуални личности в напълно подготвени ИТ специалисти.

По време на професионалното ИТ обучение ние поставяме на изпитание не само лимитите ни като експерти, но и тези на курсистите, стремейки се да предадем нашето знание и опит по най-ефективния начин. Квалифицираният екип на BGO Sоftware ще помогне на ученици, студенти и вече завършили образованието си хора, които имат желание да придобият практически софтуерни умения и да намерят успешна реализация в ИТ индустрията. Обучението в академията официално стартира в Пловдив, като на по-късен етап ще последват и други градове.