Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

Синтаксис и семантика

Запознай се с езика на системите за управление на бази данни

Релации

Научи разликата между one–to-one, one-to-many, many-to-many

CRUD операции

Разучи основните операции с БД

Практика

Упражнения от реална среда върху БД

Бази данни - Ниво 1

60 часа на място безплатно

В теоретичната част на курса ще бъдат разгледани основните принципи при проектиране на релационни бази данни, видовете релации, както и проблемите свързани с нормализацията на бази данни. Практичната част на курса, е насочена към прилагане на CRUD операции.

Запиши ме

Този курс ще започне скоро! За повече информация свържете се с нас