Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

Релационни ограничения

Научи как да свързваш таблици с релационни ограничения

Транзакции

Разбери как да контролираш достъпа до данните, с които работиш

Съхранени процедури

Улесни работата си, като се научиш да използваш съхранени процедури

MySQL/MSSQL

Ще бъдат разгледани реални примери, чрез които паралелно ще се запознаеш с двата езика

Бази данни - Ниво 2

60 часа на място безплатно

Знанията придобити в курса по Бази Данни 1 ще бъдат надградени и разширени чрез изучаването на релационни ограничения, трансакции, писане и използвване на съхранени процедури, работа с изгледи и други. Практическите примери ще бъдат разглеждани паралелно за MySQL и MSSQL.

За да запишеш този надграждащ курс е необходимо да си завършил курса Бази Данни – Ниво 1

Запиши ме

Този курс ще започне скоро! За повече информация свържете се с нас