Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

JavaScript Course Preparation

60 часа на място безплатно

Запиши ме

Web Academy 2.0

Ние от BGO Software и Фондация "От любов към България" сме готови с трансформацията на Академията, за да можем да отговорим на променящата се среда в IT индустрията. Нашата цел винаги е била да отворим вратата на все повече хора в IT сектора, но и да им дадем възможно най-добрия старт в кариерата. През изминалите 4 години постигнахме много – надяваме се през следващите 4 да постигнем повече.

Уеб Академия 2.0 ще стартира с курсове за хора с основни познания по JavaScript, по-малки групи, за да обръщаме повече индивидуално внимание на нашите студенти, както и нови лектори, драстично ъпгрейдната обучителна програма и подход.

Уеб Академия винаги е била част от социалната поликтика на BGO Software, защото ние вярваме, че да помагаш на другите е точно толкова важно, колкото да помагаш на себе си. Поради тази причина новият курс по JavaScript, който Академията ще предлага, ще има символична цена от 99лв., под формата на дарение към която и да е благотворителна фондация или инициатива, която нашият екип предварително е одобрила. Ще публикуваме инициативите скоро.

Продължителност на лекциите: 4 часа на ден, 12 уикенда

Формат: Съботно-неделни

Група: до 15 човека

Лектор: Захари Шиникчиев - Team Lead Full Stack Developer

Селекция на студентите: Входен тест, валиден за попълване до 11.10.2019

Дата: 26.10.2019, 11.00ч