Новини

Кати Микова
  - Кати Микова

Уеб Академия Стара Загора

 

Някои от междинните изпити върху нашите безплатни курсове по програмиране вече отминаха. Други тепърва предстоят. И докато курсистите от Front-End за напреднали се готвят усилено за предстоящия изпит по CSS3 (14.07.2016г.), ние имаме удоволствието да ви представим поредните нововъведения  в „Уеб Академия.“


Системата

Колкото по-лесен е процесът на работа за курсистите, толкова по-лесен е процесът на работа за всички. И както се казва на съвременен технологизиран български, ние се опитваме да „ъпдейтваме, ъпдейтваме и… ъпдейтваме“. В тази връзка, за да може да си спестяваме саморъчните проверки, отчитания, рапортувания и т.н., използваната от нас система вече може автоматично да ни показва кога за последно сме  били „на линия“ (за тези от вас в онлайн форма на обучение) и кога в залата (за тези в присъствена форма).


Домашните

Качването на домашните работи ще става още по-лесно отсега нататък и вече няма да има нужда да си записвате, че трябва да качите своя файл. Как? Влизайки в акаунта си ще видите, че до списъка с домашните задания има нова червена иконка. Тя ще се показва в случай че все още не сте качили нужния файл и ще ви напомни да го направите.

 

homeworks_scr

 


Ти си избраният

Знаете, че всеки път по време на провеждащите се ИТ курсове, лекторът избира един от вас, който да разкрие своите качества и умения по кодиране. Сега обаче, отново благодарение на „ЪПДЕЙТНАТАТА“ ни система, избирането ще става по модерния начин – чрез технология. Все пак сме ИТ академия. Иначе казано, системата ни автоматично и на случаен принцип ще посочва кой да бъде демонстраторът по програмиране.


Изпитите

В момента работим и по нова функционалност относно изпитите в “Уеб Академия“. За да може да сме сигурни, че ще получите и затвърдите знанията и уменията си, нека играта да бъде честна и наравно печеливша за всички. Ще си имаме система, която да следи за копирането или ползването на чужди източници. Така от „Уеб Академия“ ще излезете като Супер-програмисти!

 

Цветелин Цветков

 

И накрая, благодарим отново на курсистите, които помагат при проверката на домашните упражнения, както и на Цветелин Цветков от курса по Front-End за начинаещи в „Уеб Академия“ Пловдив. Той прояви желание да участва във видео обработката на записите от лекциите. Чрез неговата подкрепа и екипната работа с Чанита Попова, всички ние ще се възползваме от по-бързото актуализиране и качване на видеата от проведените лекции и упражнения.

Остави коментар