Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

Новини

Кати Микова
  - Кати Микова

За нас „Уеб Академия“ е двигател на промяната и шанс за развитие. Въвеждането на нови и различни практики позволява именно това развитие на нашите курсисти да се случва с размаха на един истински професионалист. Една такава практика сега е възможността нашите старши курсисти да проверяват домашните задания по конкретен курс, за който и те самите са получили сертификат. Тази нововъведена функционалност се радва на голям интерес, успех и популярност. Повече от 17 различни курсисти провериха над 200 различни домашни упражнения. Един от видно откроените „проверяващи“ е Йозджан Асанов, който сам успя да провери повече от 106 домашни до този момент.


Йозджан Асанов Йозджан Асанов (вляво) получава своя сертификат за успешно завършен курс – „Front End за напреднали“


Освен това, всички наши курсисти вече могат да подават възражения срещу оценката, добавихме филтриране на курсове в техните профили и наред с това въведохме опция за криптиране на данни. Но новостите не свършват и тук. В понеделник ще представим и новата функционалност – възможността за курсистите да предлагат сами въпроси за даден изпит, по който се готвят.

Благодарим ви за помощта!

Остави коментар