Новини

Кати Микова
  - Кати Микова

Ако правиш бизнес в България, то тогава ти си един от нас. Един от онези хора, които вярват в тази държава и хората в нея. Също като нас, ти виждаш потенциала тук и знаеш, че може да бъде усъвършенстван. И ти, също като нас, искаш децата ти да израснат в среда, която стимулира, вдъхновява и им помага да се развиват. И ти, също като нас, даряваш времето и енергията си, за да направиш България едно по-добро място.

Нека обединим усилия и заедно да създадем перспектива!

И ти ли виждаш как ежедневно хора бягат от България вярвайки, че зад граница тревата е по-зелена, работата е по-лесна и парите са повече? Виждаме го и ние. Истината обаче е друга. Въпреки, че настоящото управление не дава на хората реална перспектива в България, ние от Web Academy вярваме, че само една компания, един доброволец за благотворителна инициатива или дори един човек може да донесе промяната. А щом един е способен на това, какво остава ако всички заедно се задвижим в една посока?

Както и ти, така и всички други борци за запазването на България, избрали бизнеса за тяхно оръжие, полагаме нечовешки усилия. Работим денонощно, със седмици се трудим над всяка сделка и непрестанно полираме имиджа си, за да може България да хване поне малко от отразения ни блясък и най-сетне да блесне и в очите на съгражданите ни. Наемаме колкото можем повече хора и се стараем да им дадем възможно най-добрата среда за развитие – в професионален и личен аспект.

Има обаче по-лесен и по-добър начин и той е в образованието и възможността за развитие. И ние заедно можем да я предоставим на талантливите и амбициозни българи, така че да останат тук, изграждайки държавата не само като една от водещите ИТ дестинации, но и като място, където всеки има шанс да успее.

 Какво сме постигнали досега?

проект

Web Academy е проект на Фондация „От любов към България“, финансиран от BGO Software от началото на 2015-та година. От стартирането си досега, в Web Academy сме дали възможност на над 2000 човека да получат ИТ преквалификация и да навлязат с света на програмирането и модерните технологии. Курсовете на академията ни са отворени на място за хора от Пловдив и Стара Загора, както и онлайн за българи от всеки край на родината ни.

С нашите курсове, работещи и безработни имат възможност абсолютно безплатно да се обучат и сертифицират като PHP специалисти, .NET, QA и Front-End, за да може не само да стартират един нов живот за себе си, но и да придадат повече стойност на обществото ни.

Стани един от нас и направи България по-добра.

Твоята фирма може да създава перспектива не само с работата си, а с малка инвестиция. На цената на един служител допълнително, ти можеш да създадеш възможности за над 200 човека. Погледни го по този начин: 1 заплата = бъдеще за 200 човека

А знаеш ли, че да променяш средата има още позитиви?

Ако се присъединиш към нас и помогнеш на още българи да намерят смисъл да останат в България, позитивите буквално ще валят върху теб.

Ето и някои от тях:

  • Ще имаш възможност да си наясно с развитието на Web Academy.
  • Ще имаш достъп до талантливите и амбициозни курсисти на академията: хора с вътрешна мотивация да учат и да се развиват.
  • Ще можеш да дадеш кауза на настоящите си служители – тяхната работа и усилия ще допринасят за успеха на другите.
  • Ще можеш да послужиш за пример на останалите фирми в бранша си и да им покажеш какво означава не просто да съществуваш, а да носиш полза за цялото общество със своя бизнес.

Включи се днес и направи 2018-та най-успешната си година!

Стани ежемесечен дарител и подкрепи българите, за да намерят причина да изберат България. Избери едно от следните месечни дарения:

  • 500 лв. месечно
  • 1000 лв. месечно
  • 2000 лв. месечно

Контакти

Координатори:
Имейл адрес: marketing@bgosoftware.com
Тел: +359 494 9946

Уеб Академия
Управител: yordan@webacademy.bg

Остави коментар