Новини

  - Web Academy

Мисията на BGO Software винаги е била да бъдем социално отговорна компания с фокус върху хората в екипа и върху цялото общество. Ние се стремим да бъдем компания, която вдъхновява своя екип да създава изключителни технологични решения, и която насърчава обществото да се развива.

Като социално отговорна компания, ние вярваме, че част от нашата работа е да помагаме на младите хора в България да придобиват нови знания, умения, да се развиват и да израстват като личности и в кариерата си. Поради тази причина, част от екосистемата на BGO Software е нашата ИТ академия – Web Academy.

Този октомври, с гордост обявяваме началото на Web Academy 2.0. Нашата академия дава старт на своя нов формат – подобрени обучения, фокус върху курсистите и индивидуално внимание за всеки един от тях. С една основна цел – да помогнем на младите хора да направят своите първи стъпки в света на софтуерното разработване.

За Web Academy 2.0

С проекта ни Web Academy, BGO Software дава възможност на всички млади и мотивирани хора да стартират своята кариера в ИТ сферата. А тази година, курсовете в академията са безплатни за участниците и изцяло спонсорирани от нас! Ние с радост ще покрием всички разходи за организацията на курса, високо квалифицирани преподаватели и участието на курсистите. С тази стъпка, екипът на BGO Software прави ИТ обученията достъпни за всички, които имат желание да се развиват в тази област.

Ние вярваме, че успешният бизнес трябва също да допринася към развитието на цялото общество и да помага на младите хора, да развиват успешна кариера в своята страна.

JavaScript за начинаещи

Това издание на Web Academy ще започне с JavаScript курс за начинаещи. Въпреки огромния интерес към курса, ние ще запазим групите в малък състав. Причината за това е желанието ни да предоставим обучение с максимално високо качество и да обърнем индивидуално внимание на всеки курсист. Така ние гарантираме резултатите, които нашите курсисти ще постигнат.

По време на новият JavaScript курс, всички курсисти ще имат привилегията да работят с един от най-добрите JavaScript разработчици в България – Захари Шиникчиев. Благодарение на неговите знания и опит, ние имаме възможност да имплементираме нов подход за обучение и нова по-добра програма на курса. Завършвайки курса, обучаващите се ще притежават всички необходими знания и умения, за да започнат работа като JavaScript програмисти.

Нашата благотворителна кауза

По време на това издание на Web Academy, ние ще подкрепим и няколко благотворителни каузи. Каним всички курсисти да направят символично дарение към няколко благотворителни каузи, определени от BGO Software. Размерът на дарението е символичен и по този начин ние ще успеем да разпространим доброто и да помогнем на хора в нужда.

Остави коментар