Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

Йордан Енев Управител

Текст

Иван Лекушев ? Управител

Нина Александрова Marketing Director

Снежина Марбург HR Manager

Иван Ангов Системен Администратор

Иван Ангов има дългогодишен опит в системната, мрежовата и voip администрация. Той управлява и работи безпроблемно с различни виртуализации като Vmware, KVM и OpenVZ. Иван е горд притежател на солиден брой международни серфикати в IT сферата.
В момента работи като Senior system administrator в BGO Software.

Кати

Тихомир Троев

Кремена Братанова

Чанита Попова

Красимир Тодоров РНР Програмист

Янко Спасов .NET Програмист

Хари Дизайнер

Емо