Безплатни курсове по програмиране за начинаещи и напреднали в гр. Пловдив

Избери бъдеще в твоя град

Уеб Академия Пловдив, BGO Software и Фондация "От Любов към България" организират безплатни обучения за всички, които искат да работят и да се развиват в ИТ индустрията

За Нас

“Уеб Академия Пловдив” е образователен проект на една от най-динамично развиващите се ИТ компании в България - BGO Software и Фондация "От Любов към България". Целта на проекта е да се даде възможност на всички желаещи в гр. Пловдив, в рамките на само няколко месеца да получат знанията, уменията и опита, които са нужни, за да започнат кариера в най-добре платената индустрия в страната.

“Уеб Академия Пловдив” е нашият принос за развитието на града, като като един от водещите центрове на ИТ сектора в България.

За първите 6 месеца след официалния старт на проекта през октомври 2015 г., над 300 студента преминаха успешно онлайн и присъствена форма на обучение на нашите безплатни курсове за софтуерни инженери.

-->

Иван Лекушев

Изпълнителен Директор, BGO Software

Ивайло Иванов

Технически Директор, BGO Software

"През последните 10 години, ИТ секторът в България се разраства с близо 15% годишно, а средната заплата в сектора е без аналалог в страната.

За нас “Уеб Академия” е промяната, която искаме да виждаме в България и шанс за всички с мотивация и амбиция, които искат да се присъединят към сектора. Затова нашите курсове са безплатни. Фактът, че зад уеб академията стоят истински професионалисти от BGO Software е гаранция, че нашите курсисти ще получат знания и умения, в стила на най-добрите практики.

За най-изявените курсисти сме подготвили стажантски програми в BGO Software, като по този начин завършваме курса им на обучение и даваме силен старт на новата им кариера. Успех!"

Захари Шиникчиев
Full Stack Team Lead JavaScript Developer

Кой съм аз - всичко друго, но не и типичният преподавател от училище или от университета. Винаги съм искал да избягам от клишето, да погледна и представя нещата от всички възможни страни. В моите очи, един бъдещ програмист трябва да бъде изправен не пред бялата дъска, а в реални работни ситуации, да се сблъска с реални задачи.

Защо за мен е много важно един бъдещ програмист да получи внимание - това би му помогнало да изгради работни навици и би го убедило, че няма глупави въпроси, а само незададени. Обучаван в реална работна среда, човек би имал много по-голям шанс максимално бързо да се сработи и приспособи на бъдещото си работно място като програмист.

И не забравяйте - един връх се покорява или с 99% талант и 1% труд, или с 99% труд и 1% талант.

Технологиите, с които работя: Php 5.5/7.0, Phalcon Framework, VueJs, Vuex, React, AngularJs, gulp, grunt, webpack, NodeJs, ExpressJs, jQuery, jquery-ui, HTML5, CSS3, MySql, MariaDb, PostgresDB, RethinkDB, MongoDB, Redis, Laravel 5

Години реален опит: 6 години