Безплатни курсове по програмиране за начинаещи и напреднали в гр. Пловдив

Избери бъдеще в твоя град

Уеб Академия Пловдив, BGO Software и Фондация "От Любов към България" организират безплатни обучения за всички, които искат да работят и да се развиват в ИТ индустрията

За Нас

“Уеб Академия Пловдив” е образователен проект на една от най-динамично развиващите се ИТ компании в България - BGO Software и Фондация “От Любов към България”. Целта на проекта е да се даде възможност на всички желаещи в гр. Пловдив, в рамките на само няколко месеца да получат знанията, уменията и опита, които са нужни, за да започнат кариера в най-добре платената индустрия в страната.

“Уеб Академия Пловдив” е нашият принос за развитието на града, като като един от водещите центрове на ИТ сектора в България.

За първите 6 месеца след официалния старт на проекта през октомври 2015 г., над 300 студента преминаха успешно онлайн и присъствена форма на обучение на нашите безплатни курсове за софтуерни инженери.

Иван Лекушев

Изпълнителен Директор, BGO Software

Ивайло Иванов

Технически Директор, BGO Software

"През последните 10 години, ИТ секторът в България се разраства с близо 15% годишно, а средната заплата в сектора е без аналалог в страната.

За нас “Уеб Академия” е промяната, която искаме да виждаме в България и шанс за всички с мотивация и амбиция, които искат да се присъединят към сектора. Затова нашите курсове са безплатни. Фактът, че зад уеб академията стоят истински професионалисти от BGO Software е гаранция, че нашите курсисти ще получат знания и умения, в стила на най-добрите практики.

За най-изявените курсисти сме подготвили стажантски програми в BGO Software, като по този начин завършваме курса им на обучение и даваме силен старт на новата им кариера. Успех!"

Йордан Енев
УПРАВИТЕЛ НА WEB ACADEMY

Много често ме питат с какво Web Academy е по-различна от други подобни академии. Отговорът е лесен. Ние сме една невероятна
сплав от филантропи, програмисти и педагози. Затова обучението при нас е на много високо ниво и същевремено е приятно
забавление, а не досадно задължение.

Нашите курсисти се обучават в стила на най-добрите практики, чрез множество реални примери, поднесени по приятен, забавен и
достъпен начин.

И всичко това - напълно безплатно!
Убедете се сами