Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

За Нас

Проектът “Уеб Академия” стартира с откриването на “Уеб Академия Пловдив” през октомври 2015 г., като до момента над 300 студенти успешно са преминали обучителни курсове в онлайн и присъствена форма на обучение.

На 11 Май 2016 година стартира “Уеб Академия Стара Загора”, под инициативата “Програмирай Стара Загора”, осъществена с любезната подкрепа на Община Стара Загора. Целта на инциативата е да се създаде ИТ общество в града и той да се превърне в атрактивна дестинация за български и международни ИТ компании и инвеститори.

Ние от “Уеб Академия” планираме в близкото бъдеще да бъдат създадени филиали в много други български средни и големи градове, като Свищов, Благоевград, Бургас и други градове в страната.

Партньори и Клиенти

Защо създадохме Web Academy Пловдвив?

ИТ секторът е един от основните двигатели, които допринасят за икономическия растеж в България. Чрез нашето професионално подпомагане на този процес, както и поддържането на ИТ индустрията чрез множество добри практики има положително и резултатно влияние не само на локално, но и на държавно ниво.

Пловдив е нашата начална точка, от където стартирахме инициативата за по-добро и продуктивно развитие. Градът има потенциал за разкриване на хиляди нови работни места в ИТ индустрията за следващите години.

Отличното географско положение, високите демографски индикатори и добрата образователна система са фактори, които спомагат за осъществяването на различни ИТ бизнес-стратегии. Именно затова, чрез нашите безплатни обучителни програми решихме да разкрием нови възможности за повече хора. Те ще имат шанс да се включат в най-проспериращата индустрия в България и да развият професионалния си потенциал без да напускат родния си град – Пловдив.