Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

Какво представлява?

Нашите курсове са и остават безплатни! Въвеждането на премиум достъп е нашия опит да отсеем сериозните курсисти (които наистина искат да научат нещо) от другите, които просто са дошли да видят що е то Програмиране.

Премиум достъп се изисква за всичко, което е свързано с нашите зали, т.е. присъствено обучение, консултации в залата (в диапазона 13:00-17:00), видео от лекциите, връчване на сертификати на хартия, явяване на финален изпит и други!

Премиум достъп НЕ Е задължителен, но е силно препоръчителен и занапред все повече функционалности ще бъдат обвързани с него! Закупувайки премиум достъп получавате безплатно членство в Web Academy Club и събитията достъпни само за членове на клуба.

Често задавани въпроси

Очаквайте скоро

Можете да платите както чрез системата на ePay, така и с превод към посочения по-долу IBAN.

Въведената сума е символична, и за момента няма специални намаления, и такива не се предвиждат. Разбира се, плащайки за по-дълъг период месечната Ви вноска е по-ниска и така също икономисвате!

  • Повече материали
  • Повече домашни
  • Видео лекции
  • Консултации
  • Вижте повече информация в таблицата по-долу
ОписаниеЦена на месецСума
1 месечен абонамент 30.00 лева / месец 30 лв.
2 месечен абонамент 27.50 лева / месец 55 лв.
4 месечен абонамент 25.00 лева / месец 100 лв.
  Безплатен Премиум
Лекции (PDF файл) Status Status
Материали от упражнения (ZIP файл) Status Status
Брой Домашни ≤ 4 ≥ 8
Видео Лекции Status Status
Сертификат (PDF файл) Status Status
Сертификат (на хартия) Status Status
Консултации в залата (13:00-17:00) Status Status
Такса за явяване на финален изпит 30.00 лв. Безплатно