Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

Компютърна Архитектура

Запознай се с устройството на компютъра и как неговите различни компоненти комуникират помежду си

Операционни Системи

Научи основите на компютърния системен софтуер, управляващ ресурсите на хардуера и софтуера

Текстообработка

Разучи богатите възможности за текстообработка, които компютърът предоставя

Интернет

Разбери за неограничените възможности, които Интернет предлага и се възползвай от тях

Курс по обща компютърна грамотност

60 часа онлайн безплатно

В подготвителния курс ще се запознаеш с основите на компютърната архитектура, операционните системи, най-често използваните техни функции, работа с текстов редактор, Интернет и други.

Запиши ме