Безплатни курсове по програмиране за начинаещи и напреднали

Програмирай Стара Загора

Една образователна инициатива на “Уеб Академия”, Община Стара Загора и фондация “От Любов към България”, за развитието на ИТ таланти и възраждането на града, като технологичен център на България

За Нас

Създателите на Уеб Академия са екипът от ИТ професионалисти на една от най-динамично развиващите се ИТ компании в България – BGO Software и този на Фондация “От Любов към България”. Нашият десет годишен опит в разработването на софтуерни решения за частни и правителствени организации в страната и чужбина, е гаранцията, която ние даваме на всички курсисти в Уеб Академия, които ни се доверяват за техния кариерен избор.

Ние предоставяме възможност на всички с интерес към технологиите, без ограничения откъм пол, възраст и образование, да стартират и развият нова успешна кариера и най-вече да получат възможността да се реализират в родния си град.

Иван Лекушев

Изпълнителен Директор, BGO Software

Ивайло Иванов

Технически Директор, BGO Software

"През последните 10 години, ИТ секторът в България се разраства с близо 15% годишно, а средната заплата в сектора е без аналалог в страната.

За нас “Уеб Академия” е промяната, която искаме да виждаме в България и шанс за всички с мотивация и амбиция, които искат да се присъединят към сектора. Затова нашите курсове са безплатни. Фактът, че зад уеб академията стоят истински професионалисти от BGO Software е гаранция, че нашите курсисти ще получат знания и умения, в стила на най-добрите практики.

За най-изявените курсисти сме подготвили стажантски програми в BGO Software, като по този начин завършваме курса им на обучение и даваме силен старт на новата им кариера. Успех!"

Йордан Енев
УПРАВИТЕЛ НА WEB ACADEMY

Много често ме питат с какво Web Academy е по-различна от други подобни академии. Отговорът е лесен. Ние сме една невероятна
сплав от филантропи, програмисти и педагози. Затова обучението при нас е на много високо ниво и същевремено е приятно
забавление, а не досадно задължение.

Нашите курсисти се обучават в стила на най-добрите практики, чрез множество реални примери, поднесени по приятен, забавен и
достъпен начин.

И всичко това - напълно безплатно!
Убедете се сами