Уважаеми кандидат-курсисти,
Поради развилата се извънредна обстановка в България и наложените карантинни мерки от страна на кризисния щаб, бихме искали да ви уведомим, че сме преустановили планирането на следващи лекции и курсове в Web Academy. За нас е важно всички да излезнем от тази ситуация по възможно най-добрия начин и здравето на всички наши колеги, служители и студенти е от първоостепенно значение. Както добре знаете, ние държим на присъствените форми на обучение, тъй като по този начин можем да ви дадем нужното внимание и да се отнесем с отговорност към всеки ваш казус или въпрос. Желанието ни е да ви осигуряваме максимално качество с курсовете, които организираме и поради тази причина онлайн курсове няма да бъдат организирани.

Приканваме всички да спазвате наложените мерки и ви желаем здраве, а съвсем скоро - с нови сили и амбиция, ще се видим на живо!

За Нас

Проектът “Уеб Академия” стартира с откриването на “Уеб Академия Пловдив” през октомври 2015 г., като до момента над 300 студенти успешно са преминали обучителни курсове в онлайн и присъствена форма на обучение.

На 11 Май 2016 година стартира “Уеб Академия Стара Загора”, под инициативата “Програмирай Стара Загора”, осъществена с любезната подкрепа на Община Стара Загора. Целта на инциативата е да се създаде ИТ общество в града и той да се превърне в атрактивна дестинация за български и международни ИТ компании и инвеститори.

Ние от “Уеб Академия” планираме в близкото бъдеще да бъдат създадени филиали в много други български средни и големи градове, като Свищов, Благоевград, Бургас и други градове в страната.

Партньори и Клиенти

ЗАЩО СЪЗДАДОХМЕ “УЕБ АКАДЕМИЯ СТАРА ЗАГОРА”?

Стара Загора е един от основните икономически и индустриални центрове в страната със богата история в сферата на технологиите, което прави града подходяща следваща стъпка за постигане на основната цел на “Уеб Академия” - развитие на ИТ сектора в България.

Вярваме, че градът може да се възроди като модерен и иновативен център за информационни технологии.

И тъй като голямата промяна се постига с малки стъпки и постоянство, специaлистите на BGO Software изготвиха поетапна обучителна програма, базирана на най-добрите практики извлечени от дългогодишния ни професионален опит.

Вярваме, че успешното завършване на курсовете, които сме подготвили ще дадат летящ кариерен старт и неограничени възможности за професионално развитие на участниците в “Уеб Академия Стара Загора”.

Успешното преминаване през обучителния процес ще позволи на най-успешните курсисти в Стара Загора, да се присъединят към нашата или други стажантски програми, да упражнят и доразвият натрупаните знания и да продължат професионалния си път в родния град.

Програмирай Стара Загора!